//
کدخبر: ۵۵۲۹۵ //

به این دلایل حتما به سالاد روغن اضافه کنید

به گفته محققان، خوردن سالاد بدون روغن احتمال جذب مواد مغذی سالاد را کاهش می دهد.

به این دلایل حتما به سالاد روغن اضافه کنید
به گزارش فرتاک نیوز،

 محققان دانشگاه ایالتی آیووا دریافته اند افزودن روغن به سالاد به جذب هفت نوع ریزمغذی های موجود در سبزیجات کمک می کند.

 

طبق نتایج این مطالعه، چربی موجود در روغن سویا موجب افزایش جذب ریزمغذی های سبزیجات شده و فواید سالاد را افزایش می دهد.

 

به گفته محققان، جذب بهتر مواد مغذی فواید متعددی برای سلامت از جمله پیشگیری از سرطان و حفظ قوه بینایی دارد.

 

این مواد مغذی شامل چهار نوع کاروتنوئید- آلفا و بتا کاروتن، لووتیان و لیکوپن- و دو نوع ویتامین E و ویتامین K است. روغن همچنین جذب ویتامین A را هم افزایش می دهد.

 

وندی وایت، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «نتایج تحقیقات ما نشان می دهد افزودن روغن سالم به سالاد میزان جذب مواد مغذی را دو برابر می کند.»

 

این مطالعه شامل ۱۲ زن جوان بود که سالادشان را با میزان مختلف روغن سویا، مصرف می کردند. سپس خون آنها از لحاظ میزان جذب مواد مغذی آزمایش شد.

 

نتایج نشان داد بالاترین میزان جذب مواد مغذی در زنانی بود که بیشترین مصرف روغن سویا یعنی معادل دو قاشق سوپخوری داشتند.

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
منبع: بهداشت نیوز
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۵۲۹۵ //
ارسال نظر
 
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
اخبار از پلیکان
اخبار روز سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان