//
کدخبر: ۴۰۶۹۹۴ //
آشپزی | ژله فالوده

دسر متفاوت درست کن| آموزش ژله فالوده!

امروز میخوام به کسانی که مثل خودم عاشق ژله و مثل پدرم عاشق فالوده شیرازی هستن یه خبر خوب بدم: توی این مطلب قراره ژله فالوده رو آموزش بدیم!

دسر متفاوت درست کن| آموزش ژله فالوده!
به گزارش فرتاک نیوز،

 

واقعا چی بهتر از ژله میتونه آدم رو سرحال بیاره؟ چه خوردن ژله و چه تهیه کردنش، هر دوش لذت بخشه. ژله فالوده هم از اون دسر هاست که هم خیلی زود آماده میشه و هم میتونی کلی خلاقیت توی تزیینش به خرج بدی و کلی کیف کنی. میشه این ژله رو به صورت لیوانی یا قالبی تهیه کرد. پس همین اول کار برای انتخابش تصمیم بگیرین.

خب حالا بریم سراغ دستور. توی این دستور من ژله فالوده ای ساده رو آموزش دادم. اما مثل همیشه توی بخش نکات دستتون رو باز گذاشتم و ژله فالوده بستنی و انواع ابتکارهایی که میتونین استفاده کنین رو آوردم. اگه یه طبقه ی خالی توی یخچالتون دارین، معطل نکنین! برای تهیه یه ژله فالوده خوشمزه با ما همراه بشین. اگه دوست دارین کنار این ژله از چند مدل دسر دیگه هم برای پذیرایی استفاده کنین. 

 

 

مواد لازم برای ژله فالوده

پودر ژله دلخواه 2 بسته

آب جوش 2 پیمانه

فالوده 500 گرم

طرز تهیه ژله فالوده

مرحله اول:

پودر ژله را به همراه آب جوش روی بخار کتری قرار دهید و خوب هم بزنید تا ذره ای از آن حل نشده باقی نماند. به جای بخار کتری میتوانید ژله را یک دقیقه در مایکرویو قرار دهید.

مرحله دوم:

اجازه دهید مخلوط آب و ژله کاملا خنک شود. در همین حین فالوده ها را از آب جدا کنید. اگر از رشته فالوده ی خشک استفاده می کنید، باید اول آن را با مقدار کمی آب و شکر روی حرارت بجوشانید.

مرحله سوم:

در این مرحله از تهیه ژله فالوده ای باید قالب ژله را آماده کنید. چند قاشق از مایع ژله را درون قالب بریزید و در یخچال بگذارید تا نیم بند شود. این کار باعث می شود ژله زیباتری داشته باشید.

مرحله چهارم:

وقتی ژله نیم بند شد، قالب را از یخچال خارج کنید و سپس فالوده ها را به همراه مایع ژله در قالب بریزید.

مرحله پنجم:

به کمک یک قاشق رشته های فالوده را در مایع ژله مرتب کنید و آن ها را از دیواره های قالب فاصله دهید. حالا قالب ژله را در یخچال بگذارید تا ژله فالوده ایی به مدت دو ساعت کاملا ببندد.

مرحله آخر:

وقتی ژله کاملا بسته شد، آن را از یخچال خارج کنید. به وسیله نوک یک کارد تیز، ژله را از دیواره های قالب جدا کنید. چند ثانیه قالب را در آب جوش قرار دهید تا ژله کاملا از قالب جدا شود. سپس ژله را در ظرف سرو برگردانید و با ترافل های رنگی، میوه تازه، خامه و … تزیین ژله را انجام دهید. نوش جان.

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۴۰۶۹۹۴ //
ارسال نظر
 
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
اخبار از پلیکان
اخبار روز سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان