//
کدخبر: ۳۸۶۰۴۲ //

قرص برنج؛ پادزهر قرص برنج چیست؟

همانطور که می دانید، قرص برنج کشنده است، اما اینجا سوال پیش می آید که پادزهر قرص برنج چیست؟

قرص برنج؛ پادزهر قرص برنج چیست؟
به گزارش فرتاک نیوز،

قرص برنج نوعی از قرص است که برای اینکه حشرات به برنج و غلات و خوراک دام حمله نکنند استفاده می شود. اما این قرص همانند سیانور باعث کشته شدن آنی فرد می شود که متاسفانه اخیرا به دلیل اشتباه در مصرف یا به دلیل استفاده عمدی از قرص برنج آمار خودکشی با این قرص نیز افزایش یافته است. اما اینجا سوال پیش می آید که پادزهر قرص برنج چیست... برای اطلاع از اینکه پادزهر قرص برنج چیست این متن را تا انتها بخوانید...

پادزهر قرص برنج چیست

هم اکنون قرص برنج یا 'فسفید آلومینیوم' در مجموع کشورهای جهان تنها در سه کشور آسیایی بنگلادش، هند و ایران  به راحتی در دسترس مردم قرار دارد. این درحالی است که قرص برنج به دلیل مسمومیت بالا نباید در دسترس مردم قرار داشته باشد.

فسفید آلومینیوم یا قرص برنج سمی بسیار مهلک و کشنده است. در واقع قرص برنج پادزهر ندارد لذا مسمومیت با آن اغلب منجر به مرگ می شود.

 در زمان جنگ به دلیل اینکه مردم برنج را در خانه هایشان انبار می کردند 'فسفید آلومینیوم' را برای جلوگیری از فساد در بخش انتهایی کیسه های برنج می گذاشتند مه از همان زمان به قرص برنج معروف شد.

یک عدد قرص برنج برای دوره زمانی یک و دو سال کافی است تا از فساد مقدار زیادی برنج پیشگیری کند.

 دسترسی به قرص برنج تنها باید در انحصار سیلوهای غلات، حبوبات و برنج باشد اما به رغم هشدارها برای محدود کردن دسترسی به قرص برنج، هم اکنون برنامه ریزی جامعی جهت کنترل اینگونه سموم در ایران نداریم.

 مواد سمی قرص برنج با شسته شدن تصعید می شود و با پخته شدن هیچ آثاری از آن باقی نمی ماند.

در حالی که خوردن قرص برنج به دلیل سمیت بالای آن مرگ آور است اما این ماده سمی به راحتی در عطاریها و سایر مراکز به فروش می رسد.

 از سوی دیگر در حالی طی سالهای اخیر برای دفع 'ساس' به ویژه در اماکن عمومی و اقامتی استفاده از قرص برنج شیوع یافته که این نیز اقدام بسیار خطرناک است.

آلومینیوم فسفید که از آن برای ضدعفونی و جلوگیری از آفت زدگی غلات استفاده می شود با نامهای تجاری مختلف همچون کوئیک فوس(Quickphos) و سلفوس'(Celphos) در ایران به نام قرص برنج مشهور است.

بلعیدن و یا حتی استشمام بوی قرص برنج ظرف مدت سه تا چهار ساعت سیستم تنفسی و قلب را دچار اختلال کرده و فرد را در روندی دردناک به تدریج به کام مرگ می کشد.

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
منبع: الودکتر
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۳۸۶۰۴۲ //
ارسال نظر
 
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
اخبار از پلیکان
اخبار روز سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان