//
کدخبر: ۳۹۴۵۰۳ //

طرز تهیه قابلی پلو | بیا تا بهت یاد بدم

قابلی پلو و یا کابلی پلو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و معروف افغانستان می باشد. این پلوی خوشمزه و مجلسی در ازبکستان و ایران نیز بسیار معروف بوده و طرفداران بسیاری دارد. تا انتها با ما باشید تا با طرز پخت این غذا آشنا شوید.

طرز تهیه قابلی پلو | بیا تا بهت یاد بدم
به گزارش فرتاک نیوز،

مواد اصلی برای طبخ این غذا برنج، گوشت گوسفند، کشمش، خلال پسته، خلال بادام و ادویه های خاص می باشد که عطر و بوی یک پلوی ویژه و مجلسی را فراهم می کند.

قابلی پلو، این غذای مقوی و شیرین را می توانید در وعده ناهار تهیه و سرو کنید. همچنین می توانید در وعده شام و برای مهمانان خود نیز یک پلوی معروف و متفاوت را طبخ نمایید. این غذا تقریبا شبیه قیمه نثار و چلو گوشت قزوینی می باشد.

از دیگر انواع غذاهای محلی و خوشمزه می توان به پسته پلو، پلو مخلوط به و هویج، خلال پلو، گمنه، مچبوس مرغ، تباهگ و… اشاره کرد.

 

مواد لازم

برنج: ۳ پیمانه

گوشت گوسفندی: ۳۰۰ گرم

شکر: نصف لیوان

کشمش: نصف لیوان

پیاز متوسط: ۲ عدد

هویج: ۲ عدد

خلال بادام: ۱ قاشق غذاخوری

خلال پسته: ۱ قاشق غذاخوری

پودر هل، پودر زیره و پودر میخک: ۲ قاشق چایخوری

زعفران: ۱ قاشق غذاخوری

روغن: به مقدار لازم

نمک و زردچوبه: به مقدار لازم

 

مراحل

  •  گام 1    ابتدا پیازها را نگینی خرد و در ماهی تابه با کمی روغن سرخ کنید.
  •  گام 2    نصف پیاز داغ را برداری و کنار بگذارید.
  •  گام 3    گوشت را نیز خرد کرده و به ماهی تابه اضافه و با پیازداغ مخلوط کنید.
  •  گام 4    سپس مقداری آب جوش اضافه و درب ماهی تابه را بگذارید تا با حرارت کم گوشت ها بپزند.
  •  گام 5    پیازداغ را که جدا کرده بودید را در یک ماهی تابه جداگانه بریزید.
  •  گام 6    هویج ها را نیز خلالی خرد کنید و به ماهی تابه اضافه کنید.
  •  گام 7    سپس کشمش، زعفران، خلال بادام و پسته را نیز اضافه و کمی تفت دهید.
  •  گام 8    برنج خیس شده را به صورت آبکش آماده کنید.
  •  گام 9    شکر را نیز در یک قابلمه جداگانه ریخته و روی حرارت کم بگذارید تا کمی رنگ آن قهوه‌ای شود.
  •  گام 10    حالا در کف قابلمه کمی روغن ریخته و یک نان بگذارید.
  •  گام 11    کمی از برنج آبکش شده ریخته و بعد گوشت، مخلوط هویج، کمی شکر و در آخر ادویه ها را بریزید.
  •  گام 12    به همین صورت لایه برنج و مواد دیگر را ریخته و تمام کنید.
  •  گام 13    درب قابلمه را بگذارید و ۴۵دقیقه بر روی حرارت ملایم گذاشته تا آماده شود.
  •  
برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۳۹۴۵۰۳ //
ارسال نظر
 
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
اخبار از پلیکان
اخبار روز سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان