//
کدخبر: ۴۵۷۹۲۷ //
آشپزی | دسر انگور بنفش

آموزش این دسر خوشمزه رو از دست نده| دسر انگور بنفش!

در اینجا دستور تهیه دسر انگور بنفش را بصورت کامل و مرحله به مرحله برای شما دوستان آماده کرده ایم.

آموزش این دسر خوشمزه رو از دست نده|  دسر انگور بنفش!
به گزارش فرتاک نیوز،

دسر انگور بنفش هم خوشمزه و آسونه و هم اینکه اگه انگور بنفش تو خونه دارین که زیاد اومده و خورده نمیشه بهترین گزینه است چون قراره اونا رو پوره کنیم

مواد لازم برای دسر انگور بنفش:

ژله انگور بنفش : 1 بسته

پوره انگور بنفش : یک لیوان

خامه : 150 گرم

بستنی لیوانی وانیلی : 1 عدد

طرز تهیه :

ژله رو با نصف لیوان آبجوش بن ماری میکنیم ، گفته بودم من همیشه وقتی میخوام ژله رو حل کنم آب جوش که ریختم روش میزارم روی کتری تا خودش کم کم حل بشه و خوب شفاف بشه ، هر از گاهی یه هم میزنم ، اینجوری خیالم راحته که ژله کاملا حل میشه ضمن اینکه تو این فاصله میرم کارای دیگه انجام میدم.

همونطور که میدونید هر بسته ژله یک لیوان آبجوش و یک لیوان آب سرد میخواد ، ما اینجا بجای یک لیوان از نصف لیوان استفاده کردیم و بجای آب سرد میخوایم بستنی بریزیم که ژله بستنی درست بشه.

بستنی رو از فریزر در میاریم تا یه مقدار شل بشه ، ژله خوب حل شده رو میزاریم کنار تا اونم از دما بیافته .

میریم انگورا رو پوره میکنیم ، انگورها رو دون میکنیم فکر میکنم حدودا نیم کیلو انگور یک لیوان پوره بهمون بده ، اونا رو با میکسر یا مخلوط کن خوووب پوره میکنیم.

حالا بستنی کمی آب شده رو میریزیم توی ژله و خیلی خوب هم میزنیم ، اگه بستنیتون لیتریه 3 قاشق غذا خوری سر پر میشه.

پوره انگور رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم ، آخر کار خامه رو هم اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا یکدست بشه ، بجای خامه صبحانه میتونید از خامه قنادی که قبلا زده شده و تو فریزر دارید هم استفاده کنید ولی حتما قبلش از فریزر در آورده باشید تا نرم شده باشه.

تو یه قالب مناسب میریزیم و چند ساعتی میزاریم تو یخچال.

وقتی خیالمون راحت شد که کاملا بسته اونو مثل بقیه دسرا برمیگردونیم.

عکسی که میبیند دو برابر مواد درست کردم و با این اندازه ها مقدارش کمتر میشه.

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۴۵۷۹۲۷ //
ارسال نظر
 
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
اخبار از پلیکان
اخبار روز سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان