//
کدخبر: ۴۵۵۶۲۵ //
آشپزی| مربای سیب و دارچین

مربای سیب و دارچین| این مربا رو حتما امتحان کن!

همراهان همیشگی امروز با طرز تهیه مربای سیب و دارچین در خدمت شما هستیم.لطفا تا انتها با ما باشید.

مربای سیب و دارچین| این مربا رو حتما امتحان کن!
به گزارش فرتاک نیوز،

در اینجا دستور تهیه مربای سیب و دارچین را بصورت کامل و مرحله به مرحله برای شما دوستان آماده کرده ایم.

مواد لارم برای  مربای سیب و دارچین:

سیب زرد : 1 کیلو

شکر : 1 کیلو

آبلیمو : 2 ، 3 ق غ

آب : 4 لیوان

چوب دارچین : 2 عدد

طرز تهیه :

سیب ها رو پوست میگیریم و به اندازه دلخواه خرد میکنیم ، من اینبار برای خوشگل شدنش با کاتر شیرینی نخودچی کاتر زدم ، البته اینم بگم کاتر زدن دور ریزش زیاده ولی من چون میخواستم مارمالاد هم درست کنم از این نظر مشکلی نداشتم .

سیب های خورد شده رو با آبلیمو مخلوط میکنیم تا سیاه نشن .

تو یه قابلمه آب و شکر رو میجوشونیم ، چوب دارچین رو هم اضافه میکنیم ، وقتی شکرا حل شدن سیبا رو با همون آبلیموش اضافه میکنیم و اگه بخوایم یه مقدار رنگ بگیره در قابلمه رو میبندیم و یه چیزی حدود 45 دقیقه اجازه میدیم با حرارت ملایم بجوشه تا هم سیبا بپزن هم شربت به قوام بیاد .

بعد از این مدت سیبا رو تست میکنیم اگه سیبا پخته بود و شربت قوام داشت که اوکی شعله رو خاموش میکنیم و میزاریم با در بسته چند ساعتی بمونه بعد تو شیشه های مناسب خالی میکنیم ، ولی اگه سیبا پخته شده بودن و شربت هنوز رقیق بود برای اینکه سیبا له نشن بهتره اونا رو جدا کنید و در قابلمه رو باز بزارید و اجازه بدین شربت بیشتر رو حرارت بمونه و به قوام بیاد.

وقتی به قوام اومد سیبا رو مجدد بهش اضافه میکنیم .

برای انتقال مربا به شیشه حواستون باشه چوب دارچین رو خارج کنید.

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۴۵۵۶۲۵ //
ارسال نظر
 
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
اخبار از پلیکان
اخبار روز سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان