//
کدخبر: ۴۳۹۴۵۹ //
آشپزی| مرغ خامه ای

طرز تهیه مرغ خامه ای | خیلی خوش خوراکه عاشقش میشی!

همراهان همیشگی امروز با طرز تهیه مرغ خامه ای در خدمت شما هستیم.لطفا تا انتها با ما باشید.

طرز تهیه  مرغ خامه ای | خیلی خوش خوراکه عاشقش میشی!
به گزارش فرتاک نیوز،

در اینجا دستور تهیه مرغ خامه ای  را بصورت کامل و مرحله به مرحله برای شما دوستان آماده کرده ایم.

مواد لازم

    سینه مرغ بدون پوست و استخوان : ۴ عدد

    روغن : ۱ قاشق غذاخوری

    نمک : نصف قاشق چایخوری

    فلفل : یک چهارم قاشق چایخوری

    سس ایتالیایی : ۲ قاشق غذاخوری

    سس پاستای آلفردو : ۱ فنجان

مراحل

    ابتدا مرغ ها را روی یک تخته بگذارید و با گوشتکوب مقداری آن را بکوبید تا ضخامتش به ۱.۵ سانتی متر برسد.

    در یک ماهیتابه روغن بریزید تا گرم شود.

    سپس مرغ ها را همراه با نمک و فلفل سرخ کنید تا دو طرف آن طلایی رنگ شود.

    در یک کاسه  سس ایتالیایی و سس آلفردو را مخلوط تا یکدست شود.

    سس آماده شده را درون ماهیتابه بریزید و بگذارید بجوشد.

    سپس حرارت را کم کنید و به مدت ٨ تا ۱۰ دقیقه به آن فرصت دهید تاکمی بجوشد.

    با اینکار مرغ ها به خوبی مزه دار می شوند.

    بعد از این زمان مرغ خامه ای شما آماده سرو است.

 

 

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۴۳۹۴۵۹ //
ارسال نظر
 
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
اخبار از پلیکان
اخبار روز سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان