//
کدخبر: ۴۳۴۳۶۵ //
آشپزی| گراتن پاستا و بروکلی

طرز تهیه گراتن پاستا و بروکلی | حتما یکبار امتحانش کن!

همراهان همیشگی امروز با طرز تهیه گراتن پاستا و بروکلی در خدمت شما هستیم.لطفا تا انتها با ما باشید.

طرز تهیه گراتن پاستا و بروکلی | حتما یکبار امتحانش کن!
به گزارش فرتاک نیوز،

در اینجا دستور تهیه گراتن پاستا و بروکلی را بصورت کامل و مرحله به مرحله برای شما دوستان آماده کرده ایم.

مواد لازم

پاستا فرمی ۴۵۰ گ

روغن مایع ب.م.ل

سینه مرغ (مکعبی ریز خردشده) ۳۰۰ گ

نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده‌ شده) ب.م.ل

کره (ذوب‌ شده) ب.م.ل

کلم بروکلی (گل‌گل‌ و بلانچ و آب‌ پز شده) ۲ پ

سیر (کوبیده‌ شده) ۱۵ گ

آرد نول (الک‌ شده) ۱۸ گ

شیر (جوشیده) ۲۵۰ گ

خامه صبحانه ۱/۲ پ

جوز هندی (پودرشده) ۱/۸ ق.چ

پنیر پارمزان (رنده‌ شده) ۱/۲ پ

پنیر چدار (رنده‌ شده) ۱/۲ پ

پنیر موتزارلا (رنده‌ شده) ۱/۲ گ

روش تهیه

پاستا فرمی را طبق روش راز و رمزهای پاستا آماده و آبکش کنید .

فر را از ۱۵ دقیقه قبل، روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌ گراد تنظیم و گرم کنید. کف ظرفی نسوز و مخصوص فر را با مقداری روغن مایع، چرب کنید .

تکه‌ های مرغ را با مقداری نمک و فلفل سیاه مزه‌دار کرده، سپس آن‌ها را در تابه‌ای حاوی کمی کره، روی حرارت ملایم تفت دهید تا طلایی‌رنگ شوند. بروکلی و سیر را به تابه بیافزایید و تفت دهید .

مقداری کره را در قابلمه‌ای، روی حرارت ملایم قرار دهید تا ذوب شود. آرد را به آن بیافزایید و با قاشق چوبی به‌‌ مدت ۱ تا ۲ دقیقه دائما هم بزنید (دقت کنید در این مرحله، رنگ آرد نباید تغییر کند)، سپس شیر جوشیده را به‌تدریج و طی چند مرحله به آن افزوده و مرتب هم بزنید تا ‌آرد گلوله‌گلوله نشود و سس غلیظی به‌ دست آید .

حرارت را ملایم کرده، خامه را همراه جوز هندی، مقداری نمک و فلفل سیاه به قابلمه بیافزایید و هم بزنید. قبل از اینکه خامه بجوشد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و پنیر پارمزان را به آن اضافه و مخلوط کنید. در آخر، پاستا را به سس بیافزایید و هم بزنید تا پاستا با مواد کاملاً مخلوط شود .

مقداری از مخلوط پاستا را کف ظرف بریزید و روی آن، مخلوط مرغ را ریخته، سپس نیمی از پنیر چدار و نیمی از پنیر موتزارلا را بریزید و مجدداً بقیه پاستا را روی مخلوط مرغ ریخته و در آخر، روی آن را با بقیه پنیر چدار و موتزارلا بپوشانی

قالب را به‌مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در طبقه وسط فر گرم‌شده، قرار دهید تا بپزد و روی آن طلایی‌رنگ شود. پس از این مدت، قالب را از فر خارج و سرو کنید .

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۴۳۴۳۶۵ //
ارسال نظر
 
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
اخبار از پلیکان
اخبار روز سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان