//
کدخبر: ۴۳۴۱۲۸ //
آشپزی| پنه با سس آلفردو

طرز تهیه پنه با سس آلفردو | خیلی جذابه!

همراهان همیشگی امروز با طرز تهیه پنه با سس آلفردو در خدمت شما هستیم.لطفا تا انتها با ما باشید.

طرز تهیه  پنه با سس آلفردو  | خیلی جذابه!
به گزارش فرتاک نیوز،

در اینجا دستور تهیه پنه با سس آلفردو را بصورت کامل و مرحله به مرحله برای شما دوستان آماده کرده ایم.

مواد لازم

سینه‌ مرغ (بدون ‌استخوان) ۴۰۰ گ

پیاز (خلالی خردشده) ۱۴۰ گ

نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده‌ شده) ‌ ب.م.ل

سیر (کوبیده‌ شده) ۱۰ گ

خامه ۱ پ

جوز هندی (رنده شده) ۱/۴ ق.چ

روش تهیه

سینه مرغ را به‌ همراه پیاز، زعفران، آب ‌لیموترش تازه، مقداری نمک و فلفل سیاه در ظرفی بریزید و بگذارید به‌ مدت ۲ ساعت بماند تا مزه‌دار شود. پس از این مدت، آن را از ظرف خارج کنید.

سینه‌ مرغ را در تابه‌ ای حاوی روغنِ داغ تفت دهید تا طلایی‌ رنگ شود سپس سیر را به آن بیافزایید و تفت دهید. سینه مرغ را به‌ وسیله کفگیر سوراخ‌ دار، از تابه خارج کرده و به‌ مدت ۳ دقیقه استراحت دهید، سپس آن را با چاقویی تیز به‌ صورت مکعبی خرد کنید.

پنه را طبق روش راز و رمزهای پاستا آماده و آبکش کنید. یک پیمانه از آبِ آن را نگهدارید تا در صورت نیاز، در مرحله ۴، به سس بیافزایید.

خامه را همراه پنیر پارمزان، جوزهندی، ۱/۴ قاشق چای‌ خوری نمک و۱/۴ قاشق چای‌ خوری دانه فلفل سیاه (کوبیده‌ شده) در تابه‌ ی گود ریخته و به‌م دت ۳ تا ۴ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا سس یکد ستی به‌ دست آید. در صورتی‌ که سس خیلی غلیظ شد، می‌ توانید مقداری از آبِ پاستا را به آن بیافزایید.

مخلوط مرغ را به تابه افزوده و هم بزنید، سپس تابه را با کمی فاصله از حرارت نگهدارید و بلافاصله پنه را با سس مخلوط کرده تا سس کاملا به‌خوردِ  پاستا برود. تابه را از روی حرارت بردارید، پنه آلفردو را در ظرف مورد نظر ریخته و به دلخواه  تزیین و سرو کنید.

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۴۳۴۱۲۸ //
ارسال نظر
 
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
اخبار از پلیکان
اخبار روز سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان