//
کدخبر: ۴۲۷۶۲۹ //
آشپزی| سته گوشت با سس بادام زمینی

طرز تهیه سته گوشت با سس بادام زمینی| خیلی خوشمزه س!

امروز قصد داریم طرز تهیه سته گوشت با سس بادام زمینی برای شما دوستان آموزش دهیم.با ما همراه شوید.

طرز تهیه  سته گوشت با سس بادام زمینی| خیلی خوشمزه س!
به گزارش فرتاک نیوز،

در این پست با آموزش کامل طرز تهیه سته گوشت با سس بادام زمینی  در خدمت شما هستیم.

مواد لازم

تخم‌گشنیز     ۲ ق.چ

فلفل قرمز (نیم‌کوب‌شده)     ۱/۲ ق.چ

سیر (پوست‌گرفته)     ۲ عدد

زنجبیل تازه (رنده‌شده)     ۱ ق.چ

بادام‌زمینی     ۶۰ گ

پیاز (نگینی‌خرد‌شده)     ۳ عدد

گشنیز (پاک و ریز خرد‌شده)     ۲۵ گ

عسل     ۲ ق.س

سویا سس     ۴۰ م.ل

آب‌لیموترش تازه     ۲ ق.س

فلفل‌سیاه (پودر‌شده)     ۱/۲ ق.چ

کره (ذوب‌شده)     ۴۰ م.ل

استاک سبزیجات     ۱۲۵ م.ل

گوشت راسته گوساله (مکعبی خرد‌شده)     ۷۵۰ گ

سس بادام‌زمینی     ب.م.ل

سیخ چوبی     ب.ت.ل

میزان اعلام شده معادل ۲ حبه سیر می‌باشد

در صورت عدم دسترسی به استاک سبزیجات، می‌توانید از همان مقدار آب، به همراه ۱/۴ قرص عصاره سبزیجات استفاده کنید.

روش تهیه

در تابه‌ای بدون روغن و روی حرارت ملایم، تخم گشنیز را بو دهید سپس آن را به همراه فلفل قرمز در ظرفی بریزید و مخلوط کنید.

مخلوط بالا را به همراه سیر و زنجبیل، در غذاساز بریزید و کاملاً مخلوط کنید تا به‌صورت پوره درآید. بادام‌زمینی را به آن بیافزایید و مخلوط کنید. پیاز را به همراه گشنیز، عسل، سویا سس، آب‌لیموترش تازه و فلفل سیاه به غذاساز بیافزایید و مجدداً مواد را مخلوط کنید. در آخر، کره و استاک سبزیجات را به مواد اضافه و بار دیگر در غذاساز مخلوط کنید.

در ظرفی دردار، گوشت و مخلوط آماده‌شده را بریزید و به‌مدت ۳ ساعت، در یخچال قرار دهید تا مزه‌دار شود. در این فاصله، سس بادام‌زمینی را آماده کنید. فر را از ۱۵ دقیقه قبل، روی حرارت ۲۰۵ درجه سانتی‌گراد تنظیم و گرم کنید و کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.

گوشت‌های مزه‌دارشده را به سیخ چوبی بکشید سپس آن‌ها را در سینی فر بچینید و به‌مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه، در طبقه وسط فر گرم‌شده، قرار دهید تا بپزند. در حین پخت، آن‌ها را برگردانید تا طرفِ دیگر نیز بپزد سپس آن را به همراه سس بادام‌زمینی سرو کنید.

روش تهیه سس بادام‌زمینی

در تابه‌ای بدون روغن و روی حرارت ملایم، ۱/۲ قاشق چای‌خوری تخم گشنیز را به همراه ۱/۲ قاشق چای‌خوری دانه زیره سبز بو دهید سپس آن را به همراه ۱/۲ قاشق چای‌خوری فلفل قرمز (نیم‌کوب‌شده) در ظرفی بریزید و مخلوط کنید. یک عدد پیاز قرمز (نگینی خرد‌شده) را به همراه یک عدد موسیر به مواد بیافزایید و کاملاً مخلوط کنید سپس در تابه‌ای مناسب، مایه آماده‌شده را به‌ مدت ۳ تا ۴ دقیقه تفت دهید تا طلایی رنگ شود. پس از این مدت، نمک و فلفل سیاه (پودرشده) را به تابه بیافزایید و مخلوط کنید. ۴۰ میلی‌لیتر شیرنارگیل، ۲ قاشق سوپ‌خوری شکر قهوه‌ای، یک قاشق سوپ‌خوری سویا سس را نیز به مواد بیافزایید و کاملاً مخلوط کنید.۱۰۰ گرم بادام‌زمینی را به همراه ۱۰۰ گرم فندق در غذاساز بریزید و کاملاً مخلوط کنید تا به‌صورت پوره درآید سپس آن را به تابه بیافزایید و با مواد کاملاً مخلوط کنید.

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۴۲۷۶۲۹ //
ارسال نظر
 
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
اخبار از پلیکان
اخبار روز سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان