//
کدخبر: ۴۲۳۰۰۵ //
آشپزی | شیرینی مربایی مشهدی

طرز تهیه شیرینی مربایی مشهدی | خیلی ساده درست میشه !

طرز تهیه شیرینی مربایی مشهدی خوشمزه برای 15 نفر را برای شما عزیزان به صورت کاملا حرفه ای و کاربردی آماده کرده ایم.

طرز تهیه  شیرینی مربایی مشهدی | خیلی ساده درست میشه !
به گزارش فرتاک نیوز،

 امیدواریم که از این بخش آموزش آنلاین بهره لازم را برده و این شیرینی خوشمزه را در منزل تهیه و نوش جان نمایید. شیرینی مربایی مشهدی از جمله شیرینی های پرطرفدار است.

مواد لازم

3 پیمانه آرد

1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر

200 گرم شکر

1 قاشق چایخوری عصاره وانیل

1 پیمانه کره

1 عدد سفیده تخم مرغ

125 گرم بادام آسیاب شده

100 گرم پودر قند

2 قاشق غذاخوری آبلیمو

2/3 پیمانه مربا (هر نوع مربای دلخواه)

دستور تهیه

مرحله اول : آماده سازی خمیر شیرینی مربایی

آرد، بیکینگ پودر، شکر و عصاره وانیل را در غذاساز ریخته و دستگاه را روشن کنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند. سپس به آن کره، سفیده تخم مرغ و بادام آسیاب شده را بیافزایید. خمیر را به یک کاسه منتقل کنید و کمی ورز دهید. روی ظرف را با یک پلاستیک یا پارچه پوشانده و 30 دقیقه در دمای اتاق قرار دهید.

مرحله دوم : آماده سازی فر

فر را در دمای 180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت گرم کنید. دو سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.

مرحله سوم : خنک کردن خمیر و پخت داخل فر

خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید و نیمی از خمیر را با کمک وردنه آن روی سطح آرد پاشی شده به ضخامت 4 میلی متر درآورید. نیمه دیگر خمیر را داخل یخچال قرار دهید. دو قالب ستاره ای انتخاب کنید و با قالب ستاره ای بزرگ تر روی خمیر قالب بزنید. نیمی از خمیر ستاره ای را داخل سینی فر بچینید و نیم دیگر را با قالب کوچک تر قالب بزنید تا یک ستاره توخالی به وجود آید. آن ها را هم روی سینی چیده و تمام شیرینی ها را به مدت  10 تا 12 دقیقه داخل فر بپزید.

نیمه دیگر خمیر را از یخچال خارج کنید و همین کار را با آن نیز تکرار کنید.

مرحله چهارم : افزودن شربت شیرینی مربایی مشهدی

وقتی شیرینی ها خنک شدند، پودر قند را با دو قاشق غذاخوری آب لیمو مخلوط کنید تا خمیر غلیظی به دست آید. با کمک یک قلمو آن را روی ستاره های توخالی پخش کنید و آن ها را روی ستاره های بزرگ بچینید. کمی شکر روی آن ریخته و اجازه دهید تا خشک شود.

مرحله پنجم : تزئین شیرینی مربایی مشهدی

بعد از اینکه شیرینی ها خشک شدند، مربا را کمی گرم کنید و فضای خالی شیرینی ها را با مربا پر کنید. اجازه دهید کمی مربا خنک شود، سپس شیرینی را سرو کنید.

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۴۲۳۰۰۵ //
ارسال نظر
 
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
اخبار از پلیکان
اخبار روز سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان