//
کدخبر: ۴۰۸۵۷۰ //
آشپزی | ادویه | ادویه مکزیکی

طرز تهیه ادویه تاکو مکزیکی | خیلی تند و تیزه!

تاکو مکزیکی یکی از غذاهای محبوب همه در سراسر دنیاست. ادویه تاکو معمولاً حسابی تند است. این ادویه معروف مکزیکی را میتوانید برای تهیه انواع غذاهای تند، انواع غذهای گوشتی، پیتزا و … مورد استفاده قرار دهید.

طرز تهیه ادویه تاکو مکزیکی | خیلی تند و تیزه!
به گزارش فرتاک نیوز،

این ادویه بسیار تند است و باید در آشپزی با دقت استفاده شود.

مواد لازم برای ادویه تاکو مکزیکی

پودر سیر 1/2 قاشق چایخوری

پودر پیاز 1/2 قاشق چایخوری

پودر فلفل قرمز 2 قاشق چایخوری

پودر زیره سبز 2 قاشق چایخوری

پونه 1/2 قاشق چایخوری

فلفل قرمز خرد شده 1 قاشق چایخوری

نمک 2 قاشق چایخوری

پودر فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری

پودر فلفل سفید 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه ادویه تاکو

1- تمام مواد را داخل میکسر بریزید و بزنید تا باهم مخلوط شوند سپس داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و حدود 2 – 3 دقیقه ادویه را تفت دهید.

2- پس از تفت دادن ادویه را کناری قرار دهید تا سرد شود سپس ادویه خانگی را داخل ظرف دربسته بریزید و در جای خشک و خنک نگهداری کنید (ادویه را در محیطی تاریک و بدون رطوبت مانند کابینت آشپزخانه نگهداری کنید).

 

 

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۴۰۸۵۷۰ //
ارسال نظر
 
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
اخبار از پلیکان
اخبار روز سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان